Mirë se erdhët në Ebaufix

Kontakti

BAUFIX sh.p.k. Studençan - Suharekë

Tel: +383 (0) 46 281 281
Tel: +383 (0) 45 755 766

Email: 

[email protected]
[email protected]

Për porosi apo sugjerim rreth produkteve tona ju lutem na kontaktoni dhe njëri nga agjentët tanë do të ju përgjigjet.

Captcha
Faleminderit